onsdag den 9. januar 2013


Hækling. Igen.

Jeg er ikke en kompetent hækler. Derimod er jeg en lykkelig amatør, der gerne fremviser færdige produkter i et narcissistisk forsøg på at fremme en garnrevolution - der også arbejder for mindfullness. Fagligt kan jeg se det terapeutiske i, at man arbejder med sine hænder samtidig med, at hjernen får fri. 
I mit arbejde med beskæftigelse indenfor socialpsykiatrien kan jeg dagligt se effekten af dette i frit flow. Derfor interesserer hækling mig. Det er nemt ( selv jeg kan...). Der er hurtige resultater og det giver den følelse af fokus og at man samler sig. Lidt ligesom NADA  - akupunktur. Men det er en hel anden historie. Som jeg gerne skriver om en anden gang. 

Mit halsrør er fremkommet via opskriften på følgende blog lige her 
Tjek hende ud. Hun er talentfuld på så mange niveauer. 

Her er min ydmyge version. :) Garnet er købt hos søde Camilla i hendes butik Yarnfreak. Tjek den ud her: søde Camillas butik
8 kommentarer:

 1. Wow! Hvor er det blevet fedt - lækkert som du har leget med farverne! Skøn, skønt, skønt, at du kunne bruge inspirationen fra mig - og tak for de pæne ord!

  Jeg glæder mig til at høre mere om NADA-akupunktur - og jeg kan fuldt ud støtte op om dine ord om hæklingens lyksagligheder. Go go for garnrevolution!

  God weekend til dig.

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at du synes det.

   Jeg skal nok fortælle mere om både hæklerier og om NADA akupunktur.
   Begge dele gør godt.

   :)

   Slet
 2. Det er super flot, ja hende Tina er en ren inspirationsbombe. Vildt flotte farver du har hæklet med!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Inspirationsbombe er super dækkende. Tinas blog univers er emeget inspirerende.

   Og tak! Jeg har lavet et til mig selv, hvorefter min datter insisterede på, at hun gså skulle have et. Du kan se hende her: http://c-terapi.blogspot.dk/2013/01/inspirationsvg-fra-et-sengeleje.html?m=1

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige farver..

  / Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bodil.

   Mange tak. Det synes jeg også.
   God dag til dig.

   Camilla

   Slet