torsdag den 31. januar 2013

Ih og øv - på en ellers god NADA dag.


Alle torsdage pakkes hækletøjet, når jeg har klinikdag. Klinikdag betyder, at jeg praktiserer NADA akupunktur for brugere til socialpsykiatrien i Aalborg. Det er fantastisk, hvordan fem nåle i hvert øre, kan lindre stress, angst, søvn problematikker OG hjælpe med misbrugsproblematikker. Det lyder som en mirakelkur. Det er det ikke. Men det virker. Nålene skal have tid til at virke, således kroppen kan arbejde for recovery - og i den tid hækler jeg. Også i dag havde jeg hækleopgaver med i tasken. Men for en amatør som mig, var opgaven for stor. Tina fra Tichtach.blogspot.dk havde en smuk sag af en pude på sin blog for nogle uger siden. Og jeg hoppede om bord i ambitionerne, og kastede mig ud i projektet.

                                              


Men det er simpelthen ikke godt nok. Så i dag er det ikke en: Se... hvad jeg har lavet tekst. Men øv. Jeg må finde på noget andet. Agtigt. ØV.

Så må jeg op på hesten og finde på noget andet. Men øv.

2 kommentarer:

 1. Jamen altså, herfra ser det da ud til, at du er på helt rette spor! Måske det bare lige skal ligge et par dage, og så er du igang igen. Flerfarvet hækling bliver tit lidt uens i farveskift, så nogle gang skal der bare flere rækker til, så vænner man sig til det...

  Og SEJT at du kastede dig over projektet. Jeg starter også altid der, hvor læringskurven er højst ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vil følge dit råd og lade det ligge :)

   Tålmodighed....

   Slet